Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ستاد خبری سی‌‎وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی ابطحی هنگام حضور در این رویداد فرهنگی تصریح کرد: «هر چند ما کتاب را یکی از ابزارهای دانایی می‌دانیم، اما نسل جوان به تکنولوژی گرایش دارد و مسیر تحول خود را از طریق کتاب نمی‌داند.»

او افزود: «حتی تحول‌خواهی در نسل جوان کمرنگ شده و بیشتر به دنبال زندگی بی‌دغدغه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع نه تنها در کشور ما بلکه عموماً در همه جا قابل مشاهده است.»

این سیاستمدار ایرانی با اشاره به تاثیر رویدادهای فرهنگی در جذب مردم به کتاب و کتابخوانی بیان کرد: «رویدادهایی مانند نمایشگاه کتاب می‌توانند، فرصت گفت‌وگوی نخبگان را فراهم سازند و این رویداد یک باشگاه فرهنگی سالانه است که می‌تواند موجب ترویج فرهنگ مطالعه شود.»

به گفته ابطحی با وجود تلاش قابل تقدیر متولیان برای برگزاری چنین رویدادهایی بسیاری از حوزه‌ها را فضای مجازی اشباع کرده است و نه تنها فضای مجازی جایگزین کتاب شده، بلکه در حوزه‌های دیگر از جمله مطبوعات هم این موضوع مشاهده می‌شود.

او به مشکلات اقتصادی جامعه اشاره و تصریح کرد: «در تهیه و خوانش کتاب مسائل اقتصادی نیز موثر است و به وضوح مشاهده می‌شود که خرید کتاب بسیار کاهش یافته است.»

عضو مجمع روحانیان مبارز در پاسخ به این سوال که آیا خلأ تربیتی و تولید کتاب موجب شده جوانان به سمت فضای مجازی بروند، ادامه داد: «این مشکل همه جای دنیا مشاهده می‌شود و معلوم هم نیست این موضوع به اشتباه خاصی برگردد.»

ابطحی معتقد است حجم اطلاعات در فضای مجازی هر چند عمق به دانش جامعه ندهد، اما به حدی زیاد است که مخاطب را به سمت خود می‌کشاند و ما باید واقعیت‌های تکنولوژی را بپذیریم.

او با اشاره به علاقه شخصی‌اش به کتاب و مطالعه، افزود: «اگر من نویسنده باشم، رمان می‌نویسم همان‌طور که اغلب رمان‌های شناخته شده را خوانده‌ام.»

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم اردیبهشت آغاز شده و تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

۲۵۹۲۵۹

کد خبر 1631664

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید