Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران امروز در حالی به کار خود پایان می دهد که بیش از ۹۰ میلیارد تومان فروش آن تا پایان روز گذشته بوده است. این نمایشگاه که یکی از پرمخاطب ترین رویدادهای فرهنگی سال شده است، موجب شد، بسیاری از اهالی فرهنگ و قلم واکنش های متفاوتی نسبت به آن نشان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تداوم نمایشگاه مجازی کتاب تهران، مشکلات آن را کمتر می‌کند

علی چنگیزی، نویسنده و منقد ادبی در گفت‌وگو با ایرنا، با ارزیابی مثبت از دوره اول نمایشگاه مجازی کتاب تهران، اظهار کرد: در دوره اول این نمایشگاه تجربه‌ای که خودم داشتم، دسترسی به کتاب‌ها و خرید آسان کتاب‎ها و رسیدن به‌موقع‌ آن‌ها بود. امسال هم امیدوارم همین تجربه را مخاطبان و اهالی کتاب از نمایشگاه مجازی کتاب داشته باشند.

وی افزود: در شرایطی که امکان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب به دلیل شیوع بیماری کرونا وجود ندارد، برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران اقدام سنجیده و درستی است. با توجه به تجربه موفق دوره اول، استقبال مخاطبان و علاقه‌مندان کتاب از دومین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران نسبت به دوره قبلی بیشتر خواهد بود.

چنگیزی با اشاره به دیگر مزایا و ویژگی‌های نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب در این نمایشگاه، جستجو و امکان خرید کتاب‌های فراموش‌شده و قدیمی بود که ناشران با قیمت بسیار پایینی آن‌ها را عرضه کرده بودند. با امکان جستجوی خوبی که در نمایشگاه مجازی کتاب تهران وجود دارد، افراد می‌توانند این دسته از کتاب‌ها را سریع‌تر و راحت‌تر پیدا کنند. ارسال و پست رایگان کتاب‌های خریداری شده هم دیگر امکان خوب نمایشگاه مجازی کتاب تهران بود و می‌توانستیم حتی به‌راحتی برای دوستان‌مان خرید و به نشانی‌ آن‌ها در هرجایی از کشور ارسال کنیم.

وی بیان کرد: نمایشگاه مجازی کتاب تهران درحال تجربه دومین دوره خود است و به‌نظرم وجود برخی کاستی‌ها و مشکلات در اوایل کار یک نمایشگاه، طبیعی است و با تداوم این رویداد بزرگ در سال‌های آینده به مرور بسیاری از مسائل و مشکلات برطرف خواهد شد. گرچه همان دور اول نیز نمایشگاه خوب و مرتبی را شاهد بودیم.

تأثیرات نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیشتر از نمایشگاه حضوری است

یکی از موضوعاتی که همواره مخاطبان کتاب با آن رو به رو هستند، دسترسی به کتاب ها و نبود امکان جست و جوی مناسب در نمایشگاه ها بوده است، نمایشگاه مجازی به نوعی این مشکل را حل کرده است. 

طاهره ایبد، نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان در گفت‌وگو با ایرنا، با تأکید بر اهمیت و اثرگذاری این نمایشگاه، اظهار کرد: دسترس‌پذیری از معیارها و ویژگی‌هایی است که در فروش هر کالایی می‌تواند مهم و تأثیرگذار باشد. هر جنس و کالایی بیشتر در دسترس عموم مردم قرار می‌گیرد، موجب توجه بیشتر افراد نسبت به آن کالا می‌شود و مخاطب پیدا می‌کند. نمایشگاه مجازی کتاب تهران نیز موجب دسترسی گسترده و راحت‎تر مردم به کتاب می‌شود.

وی ادامه داد: در شرایط شیوع بیماری کرونا که امکان برگزاری نمایشگاه حضوری وجود ندارد، نمایشگاه مجازی فرصتی را فراهم کرده تا هر فرد در هرجایی از کشور بتواند با مراجعه به نمایشگاه مجازی، کتاب مورد نظر خود را به‌راحتی یافته و خریداری کند و این از خوبی‌ها و مزیت‌های نمایشگاه مجازی کتاب تهران است.

نویسنده کتاب تصریح کرد: در نمایشگاه مجازی کتاب تهران، امکان جستجوی بهتر و راحت‌تری نسبت به نمایشگاه فیزیکی وجود دارد. در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای پیدا کردن یک کتاب گاهی لازم می‌شد سالن به سالن بگردیم تا آن را پیدا کنیم. همچنین خرید کتاب و دسترسی به نمایشگاه حضوری برای افرادی که در تهران نبودند، بسیار سخت‌تر بود. نمایشگاه مجازی کتاب تهران، امکان خوبی برای مخاطبان کتاب فراهم می‌کند که موجب بهبود بازار نشر و افزایش خرید کتاب می‌شود.

ایبد گفت: شرایط اقتصادی در حال حاضر به‌گونه‌ای شده که علاقه‌مندان و مخاطبان اصلی کتاب و حتی منِ نویسنده نمی‌توانیم بسیاری از کتاب‌هایی را که علاقه‌مند به خواندنشان هستیم، تهیه و خریداری کنیم. ارائه تخفیف‌های ویژه کتاب، می‌تواند تا حدی این مشکل را برطرف کند و شرایطی فراهم آورد که مخاطبان کتاب‌ها را با قیمت پایین‌تری تهیه کنند.

وی افزود: نمایشگاه مجازی کتاب تهران اتفاق خوبی است و توانسته تأثیرات مثبتی در حوزه کتاب برای مخاطبان و علاقه‌مندان به ارمغان آورد. شاید بتوان گفت تأثیرات نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیشتر از نمایشگاه حضوری است. با بسیاری از افرادی که در ارتباط هستم، از قبل لیست کتاب‌هایشان را آماده کرده‌اند و منتظر هستند تا نمایشگاه برگزار شود و کتاب‌های مورد نیازشان را خریداری کنند.

این نویسنده حوزه کودک و نوجوان با ابراز خرسندی از این‌که نمایشگاه مجازی کتاب تهران محدود به کتاب‌های الکترونیک نیست و بیشتر برای نمایش و فروش کتاب‌های چاپ شده و کاغذی است، بیان کرد: مدت زمان زیادی است که کتاب‌های الکترونیک فضای نشر را پر کرده‌اند. این کتاب‌ها در جای خودشان می‌توانند موثر باشند و جنبه‌های مثبتی دارند، اما همچنان کتاب‌ کاغذی مورد نیاز است و جایگاه و کارکردهای خود را دارد.

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز شده و تا یازدهم بهمن‌ماه ١٤٠٠ ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به سایت خانه کتاب و ادبیات ایران مراجعه کنند.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران نمایشگاه مجازی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نویسنده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران نمایشگاه مجازی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه مجازی کتاب تهران نمایشگاه مجازی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نویسنده نمایشگاه مجازی کتاب تهران نمایشگاه حضوری علاقه مندان خرید کتاب کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • حضور ۲ هزار تاجر در نمایشگاه اکسپوی تهران/آزاداندیشان جهان، بیش از این تداوم جنایات در غزه را تحمل نمی‌کنند
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا