Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین نمایشگاه مجازی کتاب، ششمین روز خود را سپری می‌کند و فقط ۲ روز دیگر از آن باقی مانده است.

خبرگزاری میزان - فارس نوشت: نمایشگاه مجازی کتاب، دومین دوره خود را در این روز‌های سرد برگزار می‌کند، اما لازم نیست شال و کلاه کنید و بین هزاران نفر که در راهرو‌های پرتردد نمایشگاه، دنبال کتاب مورد علاقه خود می‌گردند، گرفتار و سرگردان شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلتان شور ماشین‌تان را هم می‌زند که بدجا پارکش نکرده باشید که دزد یا پلیس، آن را با خود ببرند! آیا کتاب را پیدا کنید یا نکنید. بستگی به شانس‌تان دارد. ممکن است فروشنده در کمال فروتنی به شما بگوید: شرمنده! پیش پای شما آخرین نسخه‌اش را فروختم.

نمایشگاه کتاب تهران، همیشه همین‌قدر شلوغ بود

لم داده‌اید و همین‌طور که سایت نمایشگاه یا پایگاه خانه کتاب را در گوشی تلفن همراه یا رایانه شخصی نگاه می‌کنید، کتاب مورد علاقه‌تان را هم می‌خرید؛ بی‌دردسر و آن‌طور که آزاده نظربلند، معاون ارتباطات و پاسخگویی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران می‌گوید فقط در ۱۴ دقیقه. این آمار البته حدود دو برابر بوده و سال قبل، میانگین معطلی و خرید کتاب در نمایشگاه اول، ۲۲ دقیقه بوده است.

خانم نظربلند این را هم اضافه کرده که: روان بودن سامانه خرید کتاب، افزودن امکانات مختلف برای جست وجو، تسهیل مراحل انتخاب، ثبت و خرید کتاب و... متوسط زمان ورود به سایت و خرید کتاب را به ۱۴ دقیقه کاهش داده است؛ و البته فکر گیر و گرفت‌های احتمالی را هم کرده‌اند که ۷۰ نفر را گوش بزنگ گذاشته‌اند پای شماره تلفن ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ که بین ساعات ۹ تا ۲۲ هر روز، هرکس کار و سوالی داشت و مشکلی برایش پیش آمده بود، گوشی را بردارند و محترمانه جوابش را بدهند. نکته مهم این‌که در کنار این ۷۰ اپراتور خوش‌اخلاق، نمایندگانی از شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، بانک عامل نمایشگاه، پست کتاب و ... هم حضور دارند تا اگر مشکلی پیشامد کرد و تماس‌گیرنده سوال تخصصی داشت، جوابش را بدهند و دست خالی ردش نکنند.

با لباس راحتی به ملاقات ۲۱۰۰ ناشر بروید!

شما کجا خواهید توانست روی ماه دو هزار و ۱۰۰ ناشر داخلی و خارجی را ببینید و بین حدود ۲۰۰ هزار عنوان کتاب، آن‌چه دلتان می‌خواهد در کوتاه‌ترین زمان ممکن بخرید؟ حتماً باید ترافیک یا شلوغی مترو را تحمل می‌کردید و پول ناهار یا عصرانه را دولا پهنا حساب می‌کردید تا بتوانید کتاب بخرید. حالا اگر نمایشگاه از تهران بیرون رفته بود و باید به «شهر آفتاب» می‌رفتید که قشنگ، یک روز اسیر بودید. خسته و کوفته با یک بغل کتاب می‌رسیدید خانه و تا چند روز درد پا را تحمل می‌کردید.

سایت نمایشگاه مجازی کتاب طوری طراحی شده که شما را یاد همان شور و حال نمایشگاه حضوری در مصلای تهران بیندازد.

نمایشگاه مجازی، هیچ کدام از این گرفتاری‌ها را ندارد و تازه، همان‌طور که می‌خواهید با لباس راحت منزل، لابه‌لای این همه کتاب بگردید، چند صفحه از کتاب را می‌خوانید تا با نثر و قلم نویسنده و فضای کلی کتاب، آشنا بشوید. قبلاً تا می‌آمدید کتاب را ورق بزنید، یک نفر چپ چپ نگاه می‌کرد که مبادا کتاب را از سکه بیندازید.

نمایشگاه مجازی، بیست و چهار ساعته است و درهایش را نمی‌بندند؛ بنابراین هر وقت از شبانه‌روز، حتی نصف شب‌ها عشق‌تان گرفت، می‌توانید بروید در سایت آن دور بزنید، کتاب انتخاب کنید و در سبد علاقه‌مندی‌ها یا خریدهایتان بگذارید. البته هر وقت پولش را بدهید، خرید شما کامل شده است. یک وقت فکر نکنید، چون سبدتان را پر کتاب کرده‌اید، ناشر برای شما نگه می‌دارد. هر وقت دست کردید جیبتان و کتاب‌هایتان را با ۲۰ درصد تخفیف خریدید، برایتان پیامک می‌آید و از آن به بعد خواهید توانست خریدتان را ردگیری کنید و ببینید کجاست.

شرکت پست، حاضر به یراق برای ارسال کتاب‌ها

کتاب را که از اینجا خریدید، دیگر با شرکت پست جمهوری اسلامی طرفید. البته نه ناشر و نه خانه کتاب و ادبیات از خود سلب مسؤولیت نمی‌کنند. آن ۷۰ نفری که گفتم خدمتتان، برای همین گوش به زنگ‌اند تا اگر مشکلی حادث شد، علتش را بررسی کنند، اما پست، بسته‌های نمایشگاه مجازی کتاب تهران را در اولویت ارسال قرار می‌دهد و به گفته حسین صفری، معاون اجرایی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، «اولویت شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در ایام برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران رساندن هر چه سریع‌تر بسته‌های نمایشگاه است و برای این منظور نشان نمایشگاه مجازی کتاب تهران روی این بسته‌ها درج شده است.»

کتاب‌ها در بسته‌بندی‌های شیک و مجلسی به دست شما خواهند رسید!

همین آقای مسؤول می‌گوید که اگر ناشران، کتاب‌های خریداران را در بسته‌بندی بی‌کیفیت بپیچند و مثلاً لفاف کاهی استفاده کنند، پست پس می‌فرستد و می‌گوید که بسته‌بندی خوب‌تری انتخاب کن تا کتاب‌ها را ببرم. آقای صفری از ۲ استان اصفهان و آذربایجان غربی هم تعریف می‌کند و می‌گوید: این استان‌ها تا امروز در زمینه پست کتاب، عملکرد خیلی خوبی داشته‌اند.

آقای صفری همین‌طور که تأکید می‌کند: کتاب‌ها باید با بسته‌بندی مناسب از سوی ناشران آماده و ارسال شوند، می‌گوید: مرسولاتی که استاندارد‌های بسته‌بندی در آن‌ها رعایت نشده باشد و ناشران از پاکت کاهی برای دسته‌بندی استفاده کنند، به ناشران عودت داده خواهد شد. در واقع همکاران ستاد برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران و پست در مرکز مبادلات و مراکز تفکیک و تجزیه حضور داشته و بسته‌ها را رصد می‌کنند و در صورت مشاهده بسته‌هایی با بسته‌بندی نامناسب، آن‌ها را به ناشران عودت خواهند داد. این امر موجب می‌شود که مرسولات نمایشگاه مجازی کتاب تهران با تاخیر به دست مردم برسد؛ به نظر بهتر است ناشران در این زمینه توجه لازم را داشته باشند.

امروز که جمعه باشد، کارکنان پست، تعطیلی ندارند و همه مراکزشان برای ارسال کتاب‌های نمایشگاه مجازی فعال‌اند تا بسته‌های کتاب هرچه سریع‌تر به دست صاحبانشان برسد.

این آمار تا دیروز پنجشنبه به دست آمده و مسلماً هرچقدر به پایان نمایشگاه نزدیک شویم، آمار‌ها صعودی خواهند بود. دست بجنبانید

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه شروع شد و تا پس فردا، یعنی دهم بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت. سال گذشته دو روز به نمایشگاه اضافه شد تا کسی از خرید کتاب، جا نماند. احتمالاً امسال هم اینطوری باشد، اما فعلا رئیس نمایشگاه که مدیرعامل خانه کتاب باشد، چیزی نگفته است.

علی‌الحساب، خریدتان را به روز‌ها و ساعت‌های آخر موکول نکنید. امروز که جمعه هست و فرصت بیش‌تری دارید، وقت را از دست ندهید. اگر اطلاعات بیش‌تری هم درباره نمایشگاه لازم دارید یا می‌خواهید بدانید فرآیند خرید آن چطور و چگونه است، این ویدیو را ببینید. حتماً کارتان را راه می‌اندازد.

بیشتر بخوانید: حضور ۲۱۰۰ ناشر در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نشان‌دهنده نشاط فرهنگی جامعه است

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: نمایشگاه کتاب کتابخوانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب کتابخوانی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بسته بندی خرید کتاب بسته ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای دختر کیومرث پوراحمد: پدرم نرفته بود شمال که خودکشی کند

دختر کیومرث پوراحمد در مورد روز حادثه می‌گوید: «پدرم اکثرا هر چند وقت یک بار از شخصی که در شمال می‌شناخت ویلا اجاره می‌کرد و به شمال می‌رفت، چون می‌خواست بنویسد و خلوت کند. معمولا هم تنها به آنجا می‌رفت؛ یعنی اولین‌بار نبود که تنها به شمال رفته بود. قرار بود به تهران برگردد، چون قرار‌های مختلف داشت، اما ناگهان آن اتفاق افتاد؛ روز حادثه صاحب ویلا به آنجا رفت و با آن صحنه روبه‌رو شد و به پلیس اطلاع داد. همه خانواده هر کدام به نوع خودمان بر این موضوع تاکید داریم که پدرمان شمال نرفت که خودش را بکشد.»

به گزارش اعتماد، همان موقع که پدرم شمال بود با او صحبت کردم و او به من گفت می‌خواهد به تهران برود تا بخشی از موزیک‌ها و مونتاژ فیلم «پرونده باز است» را تغییر دهد. قرار‌های مختلف داشت. به این موضوع نیز در یک استوری که مصادف با چهلم پدرم می‌شد، اشاره کردم و از تلفن‌ها و پیام‌هایی که مربوط به همین قرار‌های کاری می‌شد، مطلبی نوشتم. یعنی پدرم برای آینده برنامه داشت حتی قرار بود به زاهدان برود و خواهرش را ببیند. قبل از حادثه با خواهرش و شوهرخواهرش صحبت کرده بود و قرار بود به زاهدان سفر کند. خلاصه هزار برنامه داشت و با چندین نفر قرار کاری گذاشته بود.

کتاب‌هایش در مرحله چاپ بود و قرار بود نشریه مهری که داخل لندن است کتاب‌های او را به چاپ برساند، اما ناشر نشریه مهری آدم فرصت‌طلبی بود و ما نمی‌دانیم پدرم با این آقا قرارداد داشته یا نداشته؟ وکیلی که در ایران می‌شناختیم، توانست پیگیر این موضوع باشد. به هر حال پدرم باید در چاپ این کتاب‌ها سهیم بوده باشد، اما خب دست کسی به ناشر داخل لندن نمی‌رسد، چون ایران نیست.

حتی ما تلفنی با آن ناشر صحبت کردیم و قرار بود قرارداد‌ها را برای‌مان ارسال کند، اما تا الان هیچی برای ما ارسال نکرده است. غیر از یک کتاب که به چاپ رسید و پدرم آن را در سفری که داشت برای من آورد، گفته بود کتاب‌های دیگر هم برای چاپ دارد، اما کتاب‌ها تمام نشد و مرحله نهایی را رد نکرده بود. پدرم وسواس شدیدی به تمام کارهایش داشت. در هر صورت می‌خواهم این را بگویم که پدرم کلی پروژه داشت که می‌خواست آن‌ها را به اتمام برساند. فیلم آخر او یعنی «پرونده باز است»، هم فیلم پدرم هست و هم نیست، چون تهیه‌کننده برخی سکانس‌ها را حذف کرد و تغییر داد.»

دختر کیومرث پوراحمد در مورد ادعای عمه خود در فضای مجازی مبنی بر قتل پدرش نیز می‌گوید: «عمه‌ام هر چه نوشته درست است، اما در مورد رسیدگی به پرونده و جزییات پرونده فعلا اصلا صحبت نخواهیم کرد تا زمان مناسب آن فرا برسد، اما این را بگویم که پدرم می‌دانست چه بلایی می‌خواهد سرش بیاید، ولی اینکه خودش را کشته باشد به هیچ‌وجه درست نیست.»

دیگر خبرها

  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • ادعای دختر کیومرث پوراحمد: پدرم نرفته بود شمال که خودکشی کند