Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@22:49:21 GMT

فروشگاه و نمایشگاه مجازی کتاب ضرورت جامعه است

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۸۲۳۲

فروشگاه و نمایشگاه مجازی کتاب ضرورت جامعه است

محمود اکرامی‌فر شاعر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: شرایط جدید جامعه امروز بشری، رسانه‌ای شده و ما ناخودآگاه به سمت خرید و فروش‌های اینترنتی پیش می‌رویم که در همه حوزه‌ها این اتفاق رخ داده است؛ به عنوان مثال در حوزه خریدهای آنلاین اعم از مواد غذایی و سایر موارد یکی از ضروریات زندگی امروز و فردا شده است که خرید کتاب هم شامل آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین فروشنده و خریدار کتاب هردو باید سواد رسانه‌ای داشته باشند.

وی افرود: خریدار و فروشنده هر دو باید سواد ‌رسانه‌ای لازم را داشته باشند که محل و مورد خرید را درست انتخاب کنند همچنین هر دو نیز باید تعهد آنلاین نسبت به هم داشته باشند. در موضوع کتاب مسئله به نوع دیگری است چراکه خریداران کتاب انسان‌های عادی نیستند بلکه افراد خاصی هستند که به خودی خود نسبت به افراد عادی سواد رسانه‌ای بیشتری دارند و هوشمندانه تر انتخاب می‌کنند. به طور قطع پلتفرم و نرم افزاری که برای فروش انتخاب شده است باید یک نرم‌افزار کاربردی و اساسی باشد.

این‌شاعر در ادامه گفت: در ارسال رایگان کتاب‌ها برای مخاطبان با پست قرارداد بسته شده که از این جهت نمایشگاه مجازی کتاب می‌تواند بسیار مفید باشد و خرید و فروش‌های خوبی انجام شود و به کمک نشر و خریداران کتاب بیاید. با این وجود باید تعهدات لازم رعایت شود که فروشندگان کتاب همه کتاب‌های خود را ارائه کنند. همچنین کتاب‌های چاپ شده و موجود را بفروشند که اگر در صورت اتمام مجبور نشوند از کتاب‌های چاپ دیجیتالی استفاده کنند. باید در نمایشگاه مجازی کتاب آن چیزی که می‌فروشند مورد پسند خریدار باشد و این به تعهد و وجدان کاری فروشنده بستگی دارد و نظارتی که خانه کتاب و ادبیات ایران باید بر آن داشته باشد.

اکرامی‌فر در پایان درباره اثر نمایشگاه مجازی کتاب در شرایط کرونایی برای زنده‌کردن جریان کتابخوانی و توسعه فرهنگ مطالعه، گفت: در هر شرایط ما ناچار هستیم که فروشگاه آنلاین کتاب را داشته باشیم؛ به علت کاهش هزینه ترافیک، حمل و نقل و انبارداری در آینده به‌سمت فروشگاه‌های مجازی و آنلاین حرکت کنیم این ضرورت جامعه امروزی و آینده است. نباید یک نفر برای خرید کتاب از فلان نقطه شهر حرکت کرده و در ترافیک بماند چرا که هزینه او برای خرید کتاب زیاد می‌شود. با توجه به شرایط کنونی و پیشرفت ایران در حوزه نرم افزارها، بهترین کار فروش آنلاین در نمایشگاه مجازی کتاب تهران است به شرط اینکه تعهدات رعایت شود. شرایط کنونی کرونا این ضرورت را مضاعف می‌کند که فروش و خرید کتاب به سمت آنلاین و مجازی حرکت کند.

کد خبر 5405094 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران محمود اکرامی فر معرفی کتاب جایزه جلال آل احمد دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تازه های نشر تجدید چاپ رایزنی فرهنگی معرفی نشریات رونمایی کتاب انتشارات راه یار داستان نویسی نقد کتاب انجمن آثار و مفاخر فرهنگی علیرضا بهرامی انتشارات معین نمایشگاه مجازی کتاب خرید کتاب رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران